Flugtskydning

Flugtskydning på sandbæk banen 2020

Lørdage kl.13.00-16.00
Den 7/3, 14/3, 21/3, 28/3,
Torsdage kl.18.00-21.30
Den 2/4, 9/4, 16/4, 23/4, 30/4
Den 7/5, 14/5, 21/5, 28/5
Den 4/6, 11/6, 18/6, 25/6
Den 2/7, 30/7
Den 6/8, 13/8, 20/8, 27/8
Tirsdage kl.18.00-21.30.
Fra uge 17 og til og med uge 27.
Banen er dog også åben den 28/7 og den 4/8
Er forbeholdt Ringkøbing Amts Holdskydning.
Ferielukket i uge 28, 29, 30

Trekantsskydning.
På banen i Skjern 4/4
På banen i Sandbæk 23/5
Afslutning på banen i Hee 13/6
Vel mødt, til en god sæson

Tak til alle der deltog

i det store arbejde

med opsamling af haglskåle på banen

i Sandbæk lørdag den 1. februar.

Det blev til ret så mange sække af de små

haglskåle. Stor tak fra Bestyrelsen.

Formandens beretning.

Sæsonen 2016, ligner meget de foregående år. Banen har været lidt mere besøgt, hvilket er dejligt. Jeg tror på at sæsonen 2017, vil blive endnu bedre besøgt. For det første på grund af at vi har søgt og fået lov til at holde en åbnings dag mere. For det andet på grund af de nye maskiner, og betalings anlægget. Jeg har brugt meget tid på at lave ansøgninger, hvilket jeg aldrig har prøvet før, heldigvis med glædelig udgang, både med hensyn til kommunen og den ekstra skyde dag.

Og skydebane puljen, som vil støtte med det halve af det beløb som vi søgte om. Ud over det har jeg søgt 100000kr ved Nordea fonden, afventer dog stadig svar.

Sandbæk jagt har været så venlige at sponsorere 10000kr til en varmepumpe i klubhuset. Det er rigtig fint, billigere i strøm og hurtigere at varme op. Og så kan de jo også selv få glæde af den i jagt sæsonen.

Der har igen i 2016 været stor tilslutning til holdskydning. 10-12 hold, hvilket er rigtig flot. Desværre var der ikke så mange der kvalificerede sig til afslutnings skydning, men vi har da været med.

Sandbæk har også deltaget ved både FM og DM i jagt skydning, både individuelt og for hold. Det var nogle rigtige gode arrangementer, men lidt held skal der også til. Bent har hængt resultaterne op på tavlen, så man kan se hvordan det er gået med vores lokale præmie/pokal skydninger. Vi kunne måske godt tænke os lidt større deltager antal i 2017.

Trap – trænings pokalerne blev uddelt for første gang i 2016. Personlig syntes jeg det var et meget sjovt tiltag, og om ikke andet fik vi noget mere gang i vores trap bane. Stor tak til Peder Søgård som har skænket pokalerne.

Der deltog 1-2 hold fra sandbæk til Divisions skydning, det blev til en fin 1. plads i 2 division.

Trehøje mesterskabet blev afholdt i sandbæk. Det gik rigtig fint, stor tilslutning. Også den dag hvor vi blev klar over at vores øl lager, skal være lidt større.

Det er blevet besluttet fra bestyrelsens side at alle holdskydninger skal foregå om tirsdagen fremover. Skulle der være et hold der overhovedet ikke kan få det til at passe, kan den i enkelt stående tilfælde skydes om torsdagen. Det betyder at i den periode hvor der er holdskydning, vil banen være åben tirsdag og torsdag. I de resterende uger, åbent som normalt.

Det er også bestemt fra bestyrelsens side af, at alle hold skal betale for alle hjemme kampe, ved første hjemme kamp.

Der har været en del jagttegns elever igennem i 2016, men vi kan nemt tage flere. Med tiden tror jeg også at der vil komme flere, der vi har flyttet holdskydning til om tirsdagen. Der vil blive meget mere plads, til at hjælpe folk om torsdagen.

Der skal til sidst lyde et kæmpe stort tak til de folk der har sponsoreret og hjulpet i denne sammenhæng.

Michael Jespersen. IDE HUSE. Chipkort.

Richard Andreasen. Barde El Service. Kabler og div, tilslutninger.

Kenneth Johansen. Videbæk Blik. Div, Materialer til skure og postkasser.

10-4 Videbæk. Postkasser.

Sandbæk Jagt. Penge til Varmepumpe.

Aksel Thomsen. Montering af varmepumpe.

Per Kristensen. Nedgravning af kabler.

Niels Bech. Nye geværholdere, ved siden af skurene.

Verner Jensen. Nye geværholdere på skurene.

Generelt skal bestyrelsen og alle frivillige hjælpere, have et kæmpe stort tak. Uden det sammenhold vi har, kunne det ikke lade sig gøre.

Vel mødt til en ny sæson!..