Om foreningen

Vorgod - Fjelstervang Jagtforening blev stiftet 25. marts 1933 som en lokalforening for Landsjagtforeningen af 1923. Den gang var det årlige kontigent 4 Kr.

Jagtforeningen har flere udvalg, som arbejder med hundearbejde, flugtskydning og riffelskydning, hornblæsning og jagthorn samt afholdes af jagter i de lokale skove.

Der afholdes 4 årlige jagter ved Vorgod Østerby og Sedenius. Derudover afholdes rævejagt, lodtrækning om bukkejagt samt to årlige jagter i Momhøje Naturcenter. Endvidere mulighed for at deltage i to jagter i Oksbøl Statsskovdistrikt, hvor deltagerne findes ved lodtrækning.
I 1995 købte jagtforeningen sammen med Nr. Vium-Troldhede Jagtforening og Videbæk-Herborg Jagtforening et stykke jord ved Egeris, hvor der blev bygget et fælles klubhus.